Reviews van het publiek

Naar aanleiding van de demonstratievoorstelling ontvingen wij vele reacties van het publiek. Hieronder zijn er een aantal letterlijk weergegeven.

Heel fijn dat het een níeuwe Nederlandse musical is met goede, actuele thema’s. Het verhaal vind ik ook uniek, en de projecties beloven natuurlijk veel goeds.

Duidelijke verhaallijnen die overzichtelijk door elkaar lopen. Krachtige acteurs die nu al prachtige blenden in de muziek. Super actueel en laagdrempelig gebracht, daardoor geschikt voor brede doelgroep

Het is een relevante musical en daarmee spreekt het ons aan. `Vernieuwend qua omgeving, decor en een boeiende cast.

Verrassend; goeie energie; hoe gaat het verhaal aflopen; eigentijds; prachtige stemmen(cast); prima muzikanten; prachtige en fascinerende start met de beelden van de planeten en de aarde; je zat snel in het verhaal.

Het is de eerste musical die ik zie met een actueel verhaal en een echte boodschap. De link met de huidige politiek, maatschappij en klimaat issues, maakt het meer dan een 'leuk avondje uit'. Het verhaal bevat allerlei soorten emoties en gevoelswerelden. Van liefde tot boosheid, van humor tot venijn.

Orginieel, eigentijds en grappig verhaal

Prachtig decor, zang en muziek voortreffelijk, verhaal met actuele thema's

Het was enthousiast, er zat vaart in, het was best uitgebreid, het verhaal was doortimmerd, er zat humor in, de songs lagen goed in het gehoor, de combinatie verhaal-tekst-muziek en zang was prettig, de presentatie was doeltreffend, de projecties waren een perfecte achtergrond.

Goede cast! Leuke mix van bekenden en jonge talenten met allen sterk spel en zang. De locatiekeuze was heel erg gaaf en live begeleiding zeker een mooie toegevoegde waarde. Ook de muziek viel bij ons heel erg in de smaak! Goed dat er maatschappelijke thema's naar voren kwamen, maar wel in een leuke luchtige verhaalvorm. Dat is in mijn ogen misschien wel de beste manier van onder de aandacht brengen.

De getalenteerde cast, waardoor het verhaal echt binnen komt. Maar ook de humor en afwisseling, houden je goed bij het verhaal. De projecties/decor zijn echt van toegevoegde waarde. Complimenten!

Zeer professioneel.

De verteller heeft het mooi aan elkaar gepraat, met humor en cynisme. De Boogschutter en de Ram en Evi speelden met overgave!

Heel erg verfrissend! Super mooi en nieuw verhaal wat ook erg actueel is op dit moment. Hele fijne spelers, zijn allemaal erg krachtig en hebben een prachtige stem!

Origineel, actueel, toegankelijk, goede cast, inleving, humor.

Songs zijn qua muziek en tekst af. Erg goed. Thema kan zorgen dat iedereen zich aangesproken voelt. Eigentijds met wereldwijde blik.

Een bijzonder verhaal. Leuk dat het een originele Nederlandse musical is. Bijzondere ideeën voor decor.

Unieke ervaring rondom de projecties!

Bewustwording over eigentijds en actuele onderwerpen worden in een prettige muzikale setting gepresenteerd

Het verhaal en dat in deze tijd zeer treffend. Er moet nu inderdaad echt iets gebeuren. 🌳🐞🐝🐟🦅🐻🐀🦓🦁🌏🏔️🌋🗻⛰️🌅 De Humor geweldig.😂 Wil hem super graag zien. Ben nu al fan😍

Het verhaal wekt heel veel interesse. De muziek is fantastisch.

Het is een serieus onderwerp waar aandacht aan besteed moet worden. Een musical die niet alleen maar lief en zoetsappig is vind ik erg leuk! Daarbij heeft de musical een top cast, Lone en René zijn super samen op het toneel.

Eigentijds prachtig soort musical. Zeer nieuwsgierig naar de echte!!

Ik vond de setting heel leuk, een keer iets anders (met de koepel). Verder waren sommige nummers echt prachtig, en ik vond de muzikanten erg goed.

Het geheel steekt bijzonder goed in elkaar en er is goed te zien dat er al enorm veel werk in gestoken is. Veel vernieuwde en verrassende elementen met een uitstekende cast en musici. Prima locatie voor de demo met voor iedereen goed zicht op het podium. Begrijpelijk waarvoor deze locatie is gekozen. De demo nodigt beslist uit tot het zien van meer. De nieuwsgierigheid is gewekt.

Unieke presentatievorm met een hoogstaande kwalitatieve cast is indrukwekkend en een belofte naar de toekomst!

Het concept is te gek, beloofd erg mooi te worden. Muziek, teksten en cast ook erg goed.

Eindelijk eens een musical met niet alleen een liefdesverhaal maar ook met een eigentijdse boodschap.

Heel goed waren de locatie en opstelling, maar ook de mix tussen surrealisme (dierenriem/het universum) en realisme (aarde en aardse zaken) in een actueel jasje (liefde, idealisme en klimaat).

Uitzonderlijk geestig was de verteller. De kwinkslagen die de verteller gaf waren erg geestig, en geven een bijzondere twist. Ook erg goed en leuk was het idee van de dierenriem.

Een combinatie van zeer mooie muziek en een fantastisch decor doormiddel van de projecties.

Ik vind het heel erg goed dat er musical met visie gemaakt wordt, met een duidelijk doel om bij het publiek te bereiken. Het fantasygehalte tegenover het realistische gehalte vind ik een interessant uitgangspunt. Ik vond het heel slim om als locatie het Planetarium te gebruiken, dat gaf een mooi voorproefje voor de immense decorideeën die er zijn en die me prachtig lijken. Prettig was ook de zelfspot/bewustzijn over/van de aangevoerde musicalclichés en de rol van Stanley Burleson als verteller, maar ook zeker Robin van den Heuvel als Ram hierin. Sowieso heeft de cast het fijn uitgevoerd. De muziek is catchy en ligt prettig in het gehoor. Zeer goed gedaan. Het allerbelangrijkste: deze demo maakt nieuwsgierig naar het uiteindelijke product!