Unieke kans om te investeren in een nieuwe duurzame Nederlandse musical

Het uitbrengen van een nieuwe Nederlandse originele musical is een uitzonderlijke gebeurtenis. Zeker als het verhaal niet gebaseerd is op een bestaand boek of film.

De makers hebben de ambitie om een actueel en urgent verhaal te brengen dat echt verteld móet worden. Zodiac (dierenriem) is een inspirerende musical die twee thema’s combineert: ruime fantasie waarin de sterrenbeelden tot leven komen en de keiharde realiteit van de verwaarlozing van de aarde door de mensheid.

De doelstelling is om deze musical in 2020/21 uit te brengen op bij voorkeur een bijzondere vaste locatie in Nederland, in een zogenaamd ‘pop-up theater’. Om potentiële investeerders kennis te laten maken met deze nieuwe musical organiseerden wij allereerst een demonstratievoorstelling op een bijzondere locatie: het Planetarium van Artis Amsterdam. Deze demo vond plaats op dinsdag 19 maart 2019 om 20.00 uur en wordt verzorgd door een aantal bekende musicalsterren. Als u de demo toch nog wilt zien, neem dan contact met ons op om de video-opnames op te vragen.

Onze doelstelling is om één of meerdere investeerders te vinden met een hart voor cultuur, theater, muziek én een hart voor duurzaamheid, betere omgang met moeder aarde. De begrote productiekosten loopt in de enkele miljoenen euro’s waarvan we een deel willen laten financieren. Wij hopen tot één miljoen euro op te halen, maar participeren kan vanaf tienduizend euro. Als het goed loopt staat daar een zeer aantrekkelijk rendement tegenover. Op dit moment is een aantal 'informal investors' reeds betrokken voor de realisatie van de huidige fase.

Een totaal nieuwe musical verdient een uitgebreide introductie. Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de investerings- of sponsormogelijkheden? Neem dan contact met ons op.